Het merk Beeren is al jaren in een grote naam in de wereld van ondergoed. Beeren heeft namelijk voor het hele gezin geschikt ondergoed. Voor iedere pasvorm is er wel een geschikt model. Daarnaast wordt het ondergoed gemaakt van zachte stoffen die het draagcomfort nog meer verhogen. Zo is er een ruim aanbod in bamboe ondergoed voor heren en dames. Daarnaast is katoen nog steeds een veel gebruikt materiaal. Daarom is het aanbod van katoenen ondergoed bedoeld voor het hele gezin. In dit artikel leggen wij u graag de kenmerken van deze materialen uit.

Bamboe ondergoed heren

Ondergoed wat gemaakt wordt van bamboe is duurzaam. Het materiaal heeft nauwelijks verzorging nodig en groeit heel snel. Daarnaast groeien de stengels na het oogsten weer aan, zo hoeft er geen ontbossing plaats te vinden.
Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van bamboe ondergoed? Bamboe ondergoed blijft veel langer fris ruiken. Het ondergoed houdt namelijk geen muffe geuren zelfs nadat er een dag flink gezwoegd is. Door vermindering van nare geuren is het niet noodzakelijk om een bamboe T-shirt dagelijks te wassen zo kan slijtage voorkomen worden. Bamboe zorgt ervoor dat de temperatuur goed reguleert, om deze rede wordt er steeds vaker ondergoed van bamboe gemaakt. In de zomer voelt de onderkleding lekker koel aan en in de winter zal u uw lichaamswarmte beter vasthouden. Deze temperatuurregulatie zorgt ervoor dat zweet dermate zal verminderen. Bamboe ondergoed zorgt er namelijk voor dat je gemakkelijk zweet maar dat het snel verdampt, zweetplekken zullen daarom minder snel aan de orde komen. Om deze rede heeft Beeren een groot aanbod in Bamboe ondergoed voor heren en dames. Bij het aanbod van Bamboe ondergoed heren zijn er shirts met een verlengde onderkant. Zo is het voor de lange heren makkelijker om de shirts in de broek te stoppen.

Katoenen ondergoed dames

Katoenplanten moeten ieder jaar opnieuw gepland worden. In een land met een warm en vochtig klimaat is deze plant na ongeveer 3 maanden volgroeid. De plant krijgt grote bloemen die na een aantal weken veranderen in een pluizig bolletje. Dit is de basis voor het katoenen ondergoed voor dames en heren.
Katoenen ondergoed is veel populairder dan Bamboe ondergoed maar wat zijn eigenlijk de voordelen hiervan? Katoen is heel sterk materiaal en is uitermate geschikt voor veel wasbeurten. Om deze rede wordt hier ook in grote mate ondergoed van gemaakt. Tijdens deze wasbeurten vraagt katoen niet om speciale zorgen en kan op hoge temperaturen gewassen worden. Katoenen ondergoed voelt heel prettig aan op de huid en zorgt ook voor een goede temperatuur regulatie. In de winter voelt het aangenaam warm aan en in de zomer lekker koel. Daarnaast zijn er veel kleurigs mogelijkheden bij katoen. Katoenen ondergoed voor dames is om deze rede verkrijgbaar in veel verschillend kleuren. Zo is het makkelijk om het ondergoed overeen te laten komen met de dagelijkse kleding en is het minder snel zichtbaar. Daarnaast wordt het katoenen ondergoed voor dames zorgvuldig afgewerkt, zo zijn de naden van het ondergoed niet zichtbaar.

Categories: Uncategorized

0 thoughts on “Kenmerken van Beeren ondergoed”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Uncategorized

Op sokken jacht: bevindingen van fashionista Pieter

Hallo allemaal. Ik ben gevraagd om een blog te gaan schrijven over hippe herensokken anno 2018. Wat zijn fijne modellen, wat zijn goede merken, waar kopen, de juiste stijl? Enzovoort. In dit artikel ga ik Read more…

Uncategorized

Nieuwste wereldtrends van sieraden voor mannen

In de laatste jaren beginnen sieraden veel belangrijker te worden voor mannen, maar wat is nou echt fashion? Van ringen, kettingen, armbanden, diamanten, horloges tot oorbellen, hier zullen we een paar van de nieuwste trends Read more…

Uncategorized

Alan Red voor trendy basics van Italiaanse snit

Het Italiaanse merk Alan Red is een kwaliteitsmerk voor T-shirts en ondergoed. Alan Red heeft goed begrepen dat de basis van elke garderobe start met klassieke veelzijdige basics. Dit zie je terug in de producten Read more…