In de laatste jaren beginnen sieraden veel belangrijker te worden voor mannen, maar wat is nou echt fashion? Van ringen, kettingen, armbanden, diamanten, horloges tot oorbellen, hier zullen we een paar van de nieuwste trends opnoemen.

Het hangt natuurlijk af van de smaak van de man maar we zullen het hebben over wat echt niet kan ontbreken als we het hebben over hip. Een veel gedragen sieraad door veel mannen is een klein goud of zilver kettingtje, zo dun mogelijk aangezien minimalisme zeer gewaardeerd word. Maar niet alleen dunne kettingen, lange en dikkere kettingen met een talisman zijn ook razend populair. Af en toe is meerdere verschillende kettingen combineren ook een trend, kleinere met grotere tot zelfs vier verschillende kettingen. Voor lovers van oorbellen, kleine ringoorbellen worden veel gedragen, veel mannen dragen deze in één oor, links of rechts. Wat ook veel wordt aangekondigd als nieuwe trend zijn hangende oorbellen met een kristal, dit lijkt niet mannelijk maar er zijn steeds meer mannen die het dragen.

Tegenwoordig heb je ook sieraden voor je kleding, dan hebben we het over een goude, zilveren of ander kleurige broche of speld die vast te maken is aan de voorkant van je outfit. Armbanden kunnen als hippe sieraad niet ontbreken, veel mannen kiezen voor een dikke stoere leren armband die goed te combineren is met hun kleding en stijl. Anderen kiezen voor meerdere dunnere armbanden tegelijkertijd van verschillende materialen en kleuren, dit is heel modieus op mondiaal niveau. Hier vind je goedkope heren armbanden waaronder schakel en slavenarmbandjes.

Mannen met een luxere smaak kiezen voor armbanden met diamanten. Onder die armbanden worden ze ook gedragen met horloges. Over horloges gesproken, deze zijn nog altijd in en geven een mooie fashion uitstraling. Veel gebruikte horloges zijn zilver met zwart vaak gemaakt van leer die luxe uitstralen en tegelijkertijd bij je kleding passen en bij je armbanden in het geval je die draagt. Ook worden gouden horloges nog altijd gedragen. Ringen zijn ook veel gedragen sieraden, hoe groter hoe beter. Sommige mannen kiezen voor één ring, anderen voor meerdere ringen in beide handen, de kleur en vorm zijn niet heel belangrijk als ze maar stoer blijven. Mannen met een luxe smaak kiezen voor gouden ringen.

Met deze tips ben je binnen weinig tijd 100% fashion met de mooiste sieraden en kun je de leukste combinaties opdoen. Het combineren van deze sieraden is niet al te moeilijk aangezien een drukke mix er bij hoort. Dergelijke goedkope heren of jongens sieraden koop je online bij ikbensieraden.nl. Je hebt daar gratis verzending en retour.

Categories: Uncategorized

Related Posts

Uncategorized

Op sokken jacht: bevindingen van fashionista Pieter

Hallo allemaal. Ik ben gevraagd om een blog te gaan schrijven over hippe herensokken anno 2018. Wat zijn fijne modellen, wat zijn goede merken, waar kopen, de juiste stijl? Enzovoort. In dit artikel ga ik Read more…

Uncategorized

Kenmerken van Beeren ondergoed

Het merk Beeren is al jaren in een grote naam in de wereld van ondergoed. Beeren heeft namelijk voor het hele gezin geschikt ondergoed. Voor iedere pasvorm is er wel een geschikt model. Daarnaast wordt Read more…

Uncategorized

Alan Red voor trendy basics van Italiaanse snit

Het Italiaanse merk Alan Red is een kwaliteitsmerk voor T-shirts en ondergoed. Alan Red heeft goed begrepen dat de basis van elke garderobe start met klassieke veelzijdige basics. Dit zie je terug in de producten Read more…